Indul a Jobb Bal Dobbal!

Nagy Dániel vagyok a Jobb Bal Dobbal fejlesztő foglalkozások alapítója.

Dobtanárként mindig is érdekeltek az új pedagógiai, módszertani lehetőségek, amellyel növendékeim fejlődését segíthetem. A dobtanulásban számos olyan folyamat van, ami a mindennapi életben is használt funkciókra is jó hatással van, gondolok itt az oldalak tudatos használatára, koncentrációra, jó memóriára, jó orientációra. A Jobb Bal Dobbal kurzusok megalkotásánál a cél az volt, hogy létrehozzunk egy olyan program sorozatot, ahol kifejezetten a kognitív és motoros és finom motoros funkciók fejlesztésén legyen a hangsúly, egy játékos zenés közegben. A dob, mint hangszer és a dobolás, mint mozgás forma erre az egyik legjobb választás. Muzikális eszközként óriási élmény faktor, terápiás eszközként kitűnő módszer.

Iskolába készülő, illetve kisiskolások számára ajánlom elsősorban akiknek koordinációs, térbeli tájékozódási nehézségei vannak, figyelem-koncentráció zavarban szenvednek, szociális, beilleszkedési nehézségei vannak.

Egyszerre használjuk az audio, vizuális, taktilis, verbális és motoros ingereket. A testdobolás az alapja a végtagok (felső-alsó, jobb-bal) összehangolása formák, szimbólumok felismerése, megjegyzése, lejátszása, saját koreográfia szerkesztése, tempó tartás, indulás-gátlás gyakorlása. Minden olyan inger erősítése, ami az iskola érettséghez szükséges, illetve az iskolai évekhez jelentős támogatást nyújt.

Indítunk csoportos, és egyéni órákat is, attól függően kinek milyen fejlesztésre van szüksége. Reméljük kedvet kaptál ahhoz, hogy beleolvass részletes programunkba és megtalálod gyermekednek a megfelelő kurzust!

További infó:

Email: hello@danielnagydrum.com

Tel: +36-30-409-11-87