Doboktatás gyerekeknek

Játékosság

Fejlesztés

Bizalom

A fenti 3 szempont, amire a gyerek doboktatásom épül.

Hiszem, hogy a játékosság a gyermekek nyelve, melynek segítségével a gyerkőcök felfedezik környezetüket, megismerik lehetőségeiket, korlátaikat, a legrövidebb út egy hangszer elsajátításáig.

Hiszem, hogy a bizalom, egy biztonságos környezet, egy következetes cselekvés, az ígéretek megtartása kulcsfontosságú hozzáállás a hosszútávú gyerekoktatásban.

Hiszem, hogy a fejlesztés, ami a zene és a dobolás által használt kognitív illetve motoros funkciók fejlődésével jár tudatos használata a doboktatásban meghatározó szerepet vállal, a gyermek mindennapjait és jövőbeli iskolai teljesítményét illetően.

Gyermekeknél már 4-5 évesen  el lehet kezdeni a doboktatást, ilyen korban a doboláshoz szükséges funkciók ( oldalak felismerése, irányok meghatározása, végtagok felismerése, és összehangolása) erősítése a cél. A zenei lejegyzés szimbolikus verziójától haladunk a hivatalos kotta értelmezéséig, játékosan, sok zenével. Ahogy fokozatosan növekszenek, erősödnek a gyerkőcök kezei, lábai egyre jobban lehet szoktatni őket a “rendes” doboláshoz. 

Tapasztalataim alapján hamar elsajátítják az alap mozgásokat és az elméleti hátteret. Igyekszem a felnőtt kotta olvasására rátérni, amint csak lehet, így sokkal könnyebb lesz hosszú távon dolgozni velük, dolgozik az agyuk, összefüggéseket találnak, probléma megoldó kézségük javul, ez pedig mind a zenei pályára, mind a mindennapi életre, mint az iskolai teljesítményre pozitív hatással van.

Válaszd a kimondottan gyermekeknek készített Csipet kezdőcsomagot!

Csipet csomag

Gyermeked 5 és 8 év között van, és püföl mindent a lakásban? Jár keze, lába ha zenét hall? Semmi kétség, gyermeked oda van dobért.:) A Csipet csomag pont ilyen gyerkőcöknek készült, biztosít minden eszközt, ami egy eredményes induláshoz kell. Így neki már csak egy dologgal kell törődnie.

59.900 Ft

Bérletek:

16 alkalmas bérlet: 86.900 Ft

8 alkalmas bérlet: 45.500 Ft

5 alkalmas bérlet: 32.900 Ft

Valahogy így telnek az órák…