Luke Hollanddal együtt doboltam:)

Nemrég meglátogattam Indonézia egyik legnépszerűbb szigetét, Balit egy kis kikapcsolódás céljából. A szerencsének köszönhető, hogy egyik kedvenc dobosom, Luke Holland, épp Ázsiai turnén volt saját előadásával, és pont akkor jött eme csodás szigetre, amikor is ott tartózkodtam. A kedvesem és én látogatóként érkeztünk, abban a hitben, hogy egy ízig-vérig a Youtube sztárként elhíresült dobostól látunk ,és hallunk egy fergeteges show műsort. Nem igazán így történt. Nagyon lassan indult az este, sokáig ott ültünk egy színházterem és egy mini aréna keverékeként leírható nagy teremben, ahol kb. 1 órát csöndben és majdnem vak sötétben. Aztán hirtelen jött egy műsorvezető, aki nagy vehemensen indonézül kezdett el beszélni, érthető hiszen rajtunk kívül csak helyiek voltak. Lassan rájöttünk, hogy egy dobos tehetségkutató per dobpárbaj ceremónia kellős közepébe csöppentünk, aminek a végén, mint sztárvendég Luke fog játszani. Jöttek sorra a versenyzők, jobbnál jobb produkciókkal, majd a műsorvezető kiszúrt minket a nézőtéren, látta rajtunk, hogy nem odavalósiak vagyunk.:)

Szóba elegyedett velünk, és kérdezte, hogy tudok-e dobolni. Mondtam, igen szoktam. Ezek után felhívott a színpadra, hogy akkor hajrá, játszak valamit. A dobos gála egy gitárossal, és egy basszerossal egészült ki, velük egyeztetve kezdtünk el rockos egyszerű alapokat játszani. Ebből láthattok egy kis szeletet itt alul.

Utána természetesen Luke is színpadra lépett, legismertebb feldolgozásait adta elő, megszakítva a látogatók által feltett kérdésekre válaszolva. nagyon jól éreztük magunkat, Luke is zseni volt, így ez az este a nem várt fordulatokkal, még felejthetetlenebbé tette az estét, és a nyaralást is. Luke egyik ázsiai produkciójából pedig itt nézhettek bele.