Páros dobóra

Kedves Szerelmesek!

Egy évforduló, egy szülinap, egy névnap, vagy bármilyen jeles esemény a legjobb alkalom, hogy egy igazán egyedi, felejthetetlen meglepetéssel kedveskedj életed szerelmének. A párod különleges, hisz ezért vagy mellette. Megérdemeltek egy “a szürke hétköznapokból való kiszakadást, személyre szóló, kedves, rendhagyó élményt, ami rólatok, kettőtökről szól. Megérdemeltek egy mulatságos programot, amelyre életetek végéig emlékezni fogtok. Légy kreatív! 

 Felejtsd el a klisés opciókat!

Lepd meg szerelmedet most egy különleges páros 2 órás élmény kurzussal a dobok mögött!

A KURZUS MENETE:

Megismerkedünk a hangszerrel és lassan elkezdjük külön választani végtagjainkat és lépésről lépésre megtanulunk egy alapkiséretet egy rockos számhoz, mind ezt tóhangulatban, sok nevetéssel. Kiegészítjük bizonyos ismétléssel úgynevezett átvezető részekkel, vagy rövid szólókkal. Be nyomjuk a számot és dobolunk rá. Közös fotót készítek rólatok, ami megörökíti, hogy ütött az órátok.:))))) Átadok egy emlék oklevelet, hogy sikeresen teljesítettétek a bőrszaggató randevút.

MIT KELL TENNEM?

TÖLTSD LE AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT, JELENTKEZZ IDŐPONTÉRT, FIZETSD BE A RÉSZVÉTELI DÍJAT A MEGADOTT SZÁMLASZÁMRA!

Amikor aktuális az alkalmak igénybevétele, előtte jelentkezz időpont egyeztetésre, a +36-30-409-11-87, vagy az info@danielnagydrum.com email címen, amikor megbeszéljük a részleteket, melyik opciót választod, és utána fixáljuk az alkalmakat. Lehetőség van a program igénybevétele előtt egy személyes megtekintésre is, ahol megtekintheted a helyet, engem és hogy elűzzünk mindent kételyt. Az ajándékutalvány 2022 december 31.-ig használható fel. 

Lángoló szerelem kurzus csomag:

2 órás páros dobkurzus

1 db Instax fotó a közös progiról

Élményoklevél a kurzus elvégzéséről

1 db női, 1db férfi DND emlékpóló

A kurzus ára: 34.900 Ft ( Áfamentes)

Rózsaszín felhő kurzus csomag:

2 órás páros dobkurzus

1 db Instax fotó a közös progiról

Élményoklevél a kurzus elvégzéséről

A kurzus ára: 24.900 Ft. ( Áfamentes)

Szerelmes diákjaim, így vélekednek a programról:

Orsi

Orsi ügyvéd

Páros oktatáson vettünk részt és hatalmas élmény volt! Daninak köszönhetően teljesen kezdőként az óra végére hihetetlen módon mégis sikerült az általunk kedvelt zenékre dobolni. A hangulat szuper volt, a hely és az oktatás profi. Inspirált, hogy folytassuk. Felejthetetlen volt, köszönjük!

Timi

Timi

Páros dobolásra jelentkeztünk be Danihoz, de mennyire jól tettük. Én sose játszottam még semmilyen hangszeren, így kicsit féltem, milyen lesz, de hatalmas élmény volt. Dani nagyon kedves tanár, a legalapabb dolgokkal kezdtük, és bár nem lettünk két óra alatt profik, még így is nagy sikerélményt kaptunk a végére. Szuper izgi randiprogram volt, köszönjük szépen 🙂

Vanda

Vanda pszichológus

Iszonyat jó élmény volt ! Csak ajánlani tudom! Dani nagyon jó tanár végig nevettünk és közben doboltunk (sosem ültem dob előtt ezelőtt). Látványosat haladtunk a 2 óra alatt. De ami szerintem a lényeg, hogy egy életre szóló élménnyel lettünk gazdagabbak! Köszi Dani

Itt tudod az utalványt letölteni:

ajándékutalvány

 Fontos megemlíteni, hogy a hangszeren való játszás elsajátítása hosszú folyamat, rendszeres gyakorlást igényel. Ezzel az opcióval inkább a szórakoztató, izgalmas, látványos oldalát szeretném megismertetni, illetve kedvet csiholni egy új szerelem kibontakozásához. 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, gyere el egy díjmentes próbaórára, ahol megnézheted a helyet, ahol tanítok, “megnézhetsz” engem, hogy szimpatikus vagyok-e számodra, illetve, ahol megbeszélhetjük részleteket.

Időpontért írj egy üzit, ide kattintva és 24 órán belül válaszolok!

Telefon: +36-30-409-11-87