Valentin nap

Kedves Szerelmesek!

Közeledik a Valentin nap és biztos vagyok benne, hogy már töröd az agyad, hogy milyen egyedi meglepetéssel kedveskedsz életed szerelmének. A párod különleges, hisz ezért vagy mellette. Megérdemeltek egy “a szürke hétköznapokból való kiszakadást, személyre szóló, kedves, rendhagyó élményt, ami rólatok, kettőtökről szól. Megérdemeltek egy mulatságos programot, amelyre életetek végéig emlékezni fogtok. Légy kreatív!

 Felejtsd el a klisés opciókat!

Lepd meg szerelmedet most egy különleges páros 2 órás élmény kurzussal a dobok mögött!

A kurzus tartalma:

  • 2 órás páros dobkurzus
  • 1 db Instax fotó a közös progiról
  • oklevél a kurzusról

A kurzus menete:

Megismerkedünk a hangszerrel és lassan elkezdjük külön választani végtagjainkat és lépésről lépésre megtanulunk egy alapkiséretet egy rockos számhoz, mind ezt tóhangulatban, sok nevetéssel. Kiegészítjük bizonyos ismétléssel úgynevezett átvezető részekkel, vagy rövid szólókkal. Be nyomjuk a számot és dobolunk rá. Közös fotót készítek rólatok, ami megörökíti, hogy ütött az órátok.:))))) Átadok egy emlék oklevelet, hogy sikeresen teljesítettétek a bőrszaggató randevút.

Mit kell tennem?

TÖLTSD LE AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT, JELENTKEZZ IDŐPONTÉRT, FIZETSD BE A RÉSZVÉTELI DÍJAT A MEGADOTT SZÁMLASZÁMRA!

Amikor aktuális az alkalmak igénybevétele, előtte jelentkezz időpont egyeztetésre, a +36-30-409-11-87, vagy az info@danielnagydrum.com email címen, amikor megbeszéljük a részleteket, melyik opciót választod, és utána fixáljuk az alkalmakat. Lehetőség van a program igénybevétele előtt egy személyes megtekintésre is, ahol megtekintheted a helyet, engem és hogy elűzzünk mindent kételyt. Az ajándékutalvány 2022 december 31.-ig használható fel.

A kurzus ára: 24.900 Ft (áfamentes)

Itt tudod letölteni!

ajandekutalvany

 Fontos megemlíteni, hogy a hangszeren való játszás elsajátítása hosszú folyamat, rendszeres gyakorlást igényel. Ezzel az opcióval inkább a szórakoztató, izgalmas, látványos oldalát szeretném megismertetni, illetve kedvet csiholni egy új szerelem kibontakozásához. 

Jelentkezés:

Email: info@danielnagydrum.com

Telefon: +36-30-409-11-87